Moestuinieren op stadsbalkon – ERGroeit 2017

0

Het is geweldig om je eigen groenten te telen; daar heb je echt geen grote tuin voor nodig!’’ Sanne van Aperen, balkontuinier, leert jou hoe je van een kleine ruimte als een balkon omzet naar een ware moestuin.

Met wat creativiteit kun je ook op een balkon heerlijk moestuinieren. Sanne had op haar drie vierkante meter een weelderige moestuin gecreëerd. Hoe je zo’n balkon inricht, zal ze je laten zien. Ook leert ze je hoe je regenwater kan opvangen en de juiste gewassen kiest. Ga naar huis met een concreet plan voor jouw balkonmoestuin.

Sanne van Aperen is fervent balkontuinier en een van de prijswinnaars van RMC’s Meest Milieuvriendelijke Balkon of Dakterras 2012. Uit het juryrapport: “Onvoorstelbaar wat met zo’n kleine ruimte, en vooral ook zo’n klein budget is gedaan. Het is een mini-oase in een zeer stenig deel van de stad. Klein maar fijn, een heel goed voorbeeld om te laten zien wat op een klein balkon allemaal mogelijk is.”

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties