World Food Festival 16 oktober

0

Het World Food Festival komt er aan! Op zondag 16 oktober a.s. strijkt “het grootste voedselevenement van Europa” neer in Rotterdam. Vanaf 13.00 is het Schouwburgplein dan the place to be, “het bruisende festivalhart” in persberichttaal. In ieder geval voor de foodies onder ons. Zo is VPRO’s Yvette “Koken met” Van Boven van de partij. Hopelijk komt ook haar hondje mee!? Maar qua de stadslandbouw?

Renée Hendrickx van organisator FoodCabinet liet het Stadslandbouwtijdschrift desgevraagd weten dat de Urban Food Fietstour (langs onder meer UJES en de Dakakker) inmiddels al is uitverkocht. Maar geen nood, er is ook de gratis talkshow Feeding the City, met onder meer Jan-Willem van der Schans (Eetbaar Rotterdam / LEI/ Wageningen UR), Peter van Wingerden (Floating Farm) en Rachelle Eerhart (Rechtstreex). Op het Schouwburgplein is waarschijnlijk ook de workshop fermenteren interessant.
Verder kun je op bezoek bij de aardappelboer van Bram Ladage en bij een melkveehouderij. In de talkshow Aan tafel schuift ook staatssecretaris Van Dam aan.
De meeste activiteiten kosten € 2,50.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties