ERGroeit 2016: Wildplukwandeling

0

Wat? Kun je dat plantje ook eten? En die ook? Bramen plukken lukt makkelijk. Brandnetels..dat wist je vast ook al. Maar in de natuur..en zelfs midden in Rotterdam is er heel veel lekkers te plukken. En elke seizoen heeft zijn eigen lekkernijen. Kom mee met Bosbaas op dit voorproefje van een wildplukwandeling!

We wandelen in een uurtje over en om het terrein rond ERGroeit en ondertussen laat je je verbazen over al het moois en lekkers wat daar groeit. Je zult nooit meer hetzelfde kijken naar al dat groene spul waar je normaal achteloos voorbij loopt! Je leert wat je kunt eten, wat je beter kunt laten staan en waar je op moet letten bij wildplukken.

Edwin Cornelissen alias Bosbaas geeft enthousiast leuke en interessante wandelingen en workshops over eetbare wilde planten en paddenstoelen. In berm, bos, duin, hei, weiland, stadspark weet hij overal lekkers te vinden!

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties