Succesvol eerste Eetbaar Rotterdam Filmfestival

0

Het eerste Eetbaar Rotterdam Filmfestival afgelopen zaterdag is zeer goed bezocht. Met name de speciaal voor het festival samengestelde verzamelprogramma’s met de thema’s Praktijk & Ondernemerschap en Ontwerp & Beleid waren zo goed als uitverkocht. Het festival trok een diverse groep mensen uit het hele land, uiteenlopend van beleidsmakers en projectontwikkelaars tot studenten en al dan niet professionele (stads)tuiniers. De discussie met de genodigde co-referenten en het publiek maakten de voorstellingen levendig en legden de beoogde verbindingen. De minitalkshow vooraf, met Sietz Leeflang (de 12ambachten) en Jan van der Schans (Com.wonen) was een mooie opwarmer voor het publiek en de co-referenten. In de foyer toonden diverse organisaties informatie over stadslandbouw.

We willen bij deze iedereen die ons heeft geholpen bij de tot standkoming van het festival bedanken: Alle vrijwilligers voor hun enthousiasme en inzet, de co-referenten voor hun bijdrage aan de discussie en onze sponsoren Gimsel en Het Portaal.

Wij zijn heel blij met deze eerste editie. Wat vond u? Laat een reactie achter!

Houd de website in de gaten voor een uitgebreider verslag in woord en beeld.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties