Foodlab/Imagine 2020 komend weekend

0

Het Oogstfestival is nog maar net achter de rug en Rotterdamse Oogst is alweer op het Schouwburgplein te vinden! In het weekeinde van 24 en 25 september vindt daar Foodlab/Imagine 2020 plaats, als onderdeel van het  Schouwburgprogramma Imagine 2020; kunstenaars over klimaatverandering.

In het Foodlab onderzoeken experimentele keukens ons voedsel in 2020. De wilde en stadslandbouwkeuken staat er naast de hightech en de vlees-noch-viskeuken. Je kunt er proeven van zee-akkers en insekten, ongewenste dieren en afval als medicijn. Nieuwe keukens – niet zozeer als antwoord op grote voedselvraagstukken, maar wel als tegendraadse inspiritatiebronnen voor een duurzame toekomst.

Vanaf 19.00 uur vindt er een uitdagend buffet-diner plaats, er zijn nog plaatsen! Lees verder

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties