ERGroeit: Hoe kan ik leven van stadslandbouw?

0

Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk dat je er zelf van kunt eten. In deze workshop aandacht voor geld, tijd, sales, subsidie en cijfers uit de reguliere landbouw. Het is een workshop van een uur, beginnend met een introductie over geld, en dan een link naar de praktijk van alledag en wat je tegenkomt bij geld verdienen.

Esther Schulte is werkzaam in financiën, voor profit en non profit ondernemingen en is al lange tijd actief in besturen. Eerdere workshops op ERGroeit van Esther behandelden “Ondernemingsvormen” en “Samen dingen doen – financieel, fiscaal en juridisch”. Esther Schulte is eigenaar van Ocean Finance, voor administraties, belastingen en advies. Ook heeft zij twee boeken gepubliceerd, Financiën voor bestuursleden (2009) en Financiën voor ondernemers (2013), beiden bij Kluwer. Esther over ERGroeit: “De twee eerdere edities van ERGroeit waren inspirerend, prettig om daar onderdeel van te zijn.”

Deze workshop maakt deel uit van ERGroeit 2015. Het complete workshopoverzicht vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter