Nu Hier & Werkplaats Buijtenland genomineerd

0

Eetbaar Landschap, Nu Hier en Werkplaats Buijtenland zijn genomineerd voor de Rotterdam Designprijs.

Lees meer over de nominatie van Ester van de Wiel voor deze projecten hier

De Rotterdam designprijs is een van de belangrijkste (tweejaarlijkse) designwedstrijden in Nederland. Voor de editie van 2011, tevens de elfde editie, selecteerden vijf scouts ieder drie verschillende ontwerpers of projecten. Door de nieuwe aanpak willen de partners het debat over de betekenis van design stimuleren.

Premsela Publieksprijs. Behalve voor de jury is tijdens deze editie een belangrijke rol voor het publiek weggelegd. Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode organiseert samen met Stichting Designprijs Rotterdam de Premsela Publieksprijs. Iedereen kan in de tentoonstelling, via deze site en via de gratis te downloaden ‘designprijs’ app stemmen op zijn of haar favoriet.

Jullie kunnen de uitslag van de publieksprijs bepalen door te stemmen! Zie daarvoor http://www.designprijs.nl/

Uitslag van Jury prijs en publieksprijs zijn op 12 feb 2012.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties