Eetbaar Rotterdam Diner

0

Op 10 november is Eetbaar Rotterdam te gast bij Césare Peeren en de Italiaanse kok Manuela, die vanaf 19.00 uur een exclusief, lokaal 3-gangen diner presenteren, geheel bereid van oogst uit de Rotterdamse regio. Begin volgende week is het menu bekend; we gaan uit van gerechten bereid met wilde stadsgroenten, kraakverse biologische groenten van tuinders uit de Rotterdam ommelanden en vlees van biologische boerderij De Buytenhof in Rhoon. Maar we zijn ook Goudse rivierkreeft en Noordzeevis op het spoor!

De kosten voor het 3-gangen diner bedragen €22 per couvert. Je bent vanaf 18.00 uur welkom ten kantore van 2012 Architecten, op Kruiskade 6, te Rotterdam. Reserveren kan tot 8 november a.s. 10.00 uur, liefst via een e-mail aan Césare.

Vooraf aan het diner wordt aan alle (aspirant-)leden van vereniging EETBAAR ROTTERDAM een borrel of biologische appelsap geschonken. Na het diner vindt een speciaal door de vereniging georganiseerd programma plaats.

Tijdens het EETBAAR ROTTERDAM diner faciliteren we ook een regionale oogst (ruil) markt. Alle gasten worden bij deze uitgenodigd om oogst uit eigen tuin/uit de stad/van buren of kennissen, maar in ieder geval uit de regio Rotterdam tijdens het diner aan te bieden. Zorg zelf voor de verpakking/presentatie en laat graag ook iets zien/vertel iets over de herkomst. Wij zorgen voor uitstalruimte. Wil je meedoen? Meld even voor vrijdag 5 november of, wat en hoeveel je wilt aanbieden; het mag te koop worden aangeboden maar onderlinge ruil is natuurlijk ook een idee! Er zullen tussen de 20 en 30 gasten zijn.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties