Voor in de agenda: ERGroeit 2017

0

Op 18 februari 2017 zal voor de vijfde keer het Festival ERGroeit plaats vinden. ERGroeit is de plek om kennis te maken met de Rotterdamse stadslandbouw-scene en te leren van de pioniers. In deze feestelijke 5e editie zal het festival de cross-over zoeken met andere creatieve niches in de stad. Daarnaast gaat het team van ERGroeit zich hard maken om ook komend jaar het programma ERGroeit de wijk/de regio in! aan te bieden.

Gezocht: nieuwe teamleden
De organisatie is inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor ERGroeit 2017 en zoekt nog nieuwe teamleden. Wil je meehelpen om deze editie weer een succes te maken? Neem hier contact op met Team ERGroeit.

Foto: Eerste bezoekers ERGroeit 2016. Deze en andere mooie foto’s van het afgelopen festival door Nitai vind je hier

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties