Varkens wassen, pieperts jassen

0

Het Rotterdamse Oogst Festival 2011 komt er aan!
De voorbereidingen voor de derde editie van het Rotterdamse Oogst Festival zijn in volle gang. We wassen varkens, jassen pieperts, wroeten in de aarde en bouwen het Schafthof weer op. Want op vrijdagavond 16 en zaterdag 17 september verandert het Heemraadsplein weer in een grootstedelijk boerenerf. Dit jaar op het programma-menu: een ode aan het varken en de aardappel.

Op de vrijdagavond kan je weer aanschuiven bij het Rotterdamse Oogst-diner, verzorgd door restaurant De Eendracht. Zaterdag 17 september barst het feest helemaal los, met oude bekenden als de Rotterdamse Oogstmarkt en het Schafthof. Verder komt Superhallo langs met hun Knol d’Amour, gaan we groentevoelen met Tuin a/d Maas, is er muziek van My Corduroy Life en All Alones, en… ontstaat er een wel heel leuke samenwerking met de PeerGrouP en het Varkenshuis. Een samenwerking die ook na het Oogstfestival waarschijnlijk nog veel stof (of beter gezegd: modder) doet gaan opwaaien.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties