Koken in het groen

0

6 , 12 en 13 oktober vindt het eerste Feijenoordse Buitenkookkampioenschap plaats op drie prachtige tuinen die bijna niemand kent. Teams koken de sterren van de hemel en worden a la Masterchef door een jury beoordeeld. Bezoekers die het groen op die drie dagen ontdekken kunnen voor 3 euro een strippenkaart kopen en daarmee snoepen van 3 heerlijke gerechtjes: mezze, tapa’s en andere lekkernijen.

Koken in het groen is het 1e Feijenoordse Buitenkeuken kampioenschap georganiseerd door de Groene Loper. Op drie bijzondere tuinen koken vier teams van hobbykoks de sterren van de hemel. De jury van culi-experts, koks en bekende Rotterdammers moet worden overtuigd door look & feel, smaak, creativiteit en presentatie. Bezoekers ontdekken de wilde keuken, nieuwe smaken, culturen en keukenrituelen.O.a. wethouder Korrie Louwes, TV Kok Hubert, zangeres Ntjam Rosie, kookboekenschrijfster Caroline Zeevat en de culinaire journalist van het AD Maarten van der Jagt zullen plaatsnemen in de jury.

Zondag 6 oktober op de Botanische Tuin Afrikaanderwijk van 14.00 – 17.00 uur, zaterdag 12 oktober op de educatieve Tuin de Enk in Vreewijk van 14.00 – 17.00 uur en zondag 13 oktober op de Oranjeboomstaattuin van 14.00 – 17.00 uur.

Meer info op de website van de Groene Loper

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter