Vooraankondiging Werkbijeenkomst Buurtmoestuinen

0

In Crabbehof, één van de Vogelaarwijken (krachtwijken) in Dordrecht, is in 2006 het plan opgevat om buurtmoestuinen te realiseren op weinig gebruikte grasveldjes midden in de wijk. Op dit moment functioneren twee buurtmoestuinen waarvan er één dit voorjaar wordt uitgebreid. De buurtmoestuinen in Crabbehof blijken door hun functies van moestuin en ontmoetingsplaats veel te betekenen voor de sociale samenhang in de wijk.
In de Werkbijeenkomst van 17 juni staat de sociale functie van deze buurtmoestuin centraal, maar tuinieren heeft meer positieve kanten. Tijdens de bijeenkomst willen we graag onze ervaringen met het opzetten en continueren van een buurtmoestuin delen.

Voor meer informatie over het programma, kunt u terecht bij:
weizigt-nmc@dordrecht.nl Hier kunt u ook met vragen of suggesties terecht.
U ontvangt dan per e-mail de uitnodiging met het definitieve programma.

Datum: Woensdag 17 juni
Tijd : 9.30 – 15.00 uur (o.v.b.)
Plaats : Trefpunt De Nieuwe Stoof, De Savornin Lohmanweg 100, Dordrecht
Kosten : € 25, – (incl. lunch)

Organisatie: Weizigt Natuur-& milieucentrum, Stichting Aarde, Dordtse WelzijnsOrganisatie &
Vereniging De CrabbehofKraam

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter