ERGroeit 2016: Kinderprogramma

0

Nieuw dit jaar is een speciaal programma voor de kinderen. Terwijl de volwassenen zich onderdompelen in het workshopprogramma krijgen de kinderen hun eigen aanbod van groene lering en vermaak. We gaan een minimoestuin maken, buiten spelletjes doen en knutselen met natuurlijke materialen.

Download het programma hier: Kinderprogramma_ERGroeit2016

De activiteit wordt gecoördineerd door Mirjam Hooijmeijer van de Snoepjestuin en begeleid door Mirjam met Kim Zwart en Birgitte Wammes. Mirjam: “Ik wil graag kinderen en opvoeders bewust maken dat ‘natuur’ niet buiten de stad begint, maar al te vinden is in de directe leefomgeving! Ik vind het belangrijk dat kinderen op een levensechte manier leren, zelf ontdekken, zelf doen en beleven bij de activiteiten die ik doe. Eetbaar groen, van moestuin tot voedselbos, biedt hier allerlei mogelijkheden voor.”

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties