Realisatie Panderpleinproject Den Haag

0


Panderplein Groen kunstproject, Binnendoor, Den Haag

Nieuws: het interactieve volkstuinkunstproject op het Panderplein in Den Haag wordt opgebouwd. Kom kijken en stapel een muurtje op Zondag 9 mei vanaf 10.00 uur!

Een openbaar toegankelijk, anoniem stenen plein wordt veranderd in een duurzame, agrarische binnenstadsvolkstuin waarbij een nieuwe interactieve functie voor bewoners en jongeren aan het plein wordt gegeven. Door qua omgeving, plek en uitvoering een breed spectrum van specifieke methodes /innovaties die het kweken van groenten en bloemen eenvoudiger, duurzamer en productiever maken te onderzoeken ontstaat een onderzoeksplek. Een voorbeeldproject wat reeds bestaande of te ontwikkelen projecten op lokaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar kan verbinden. Zie ook www.annechienmeier.nl Foto: Marc Heeman

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter