Stadslandbouwtijdschrift verbindt zich met Groen010

0

Als redactie van Stadslandbouwtijdschrift zijn we al op verschillende wijze betrokken bij de ontwikkelingen rond het EdiCitNet project, het daarbinnen geïnitieerde Living Lab en uitvoerder Vereniging Groen010; Rutger Henneman als lid van Groene Groeiplekken, bestuurslid van Groen010 en auteur van het onderzoeksrapport, Cees Bronsveld als (voormalig) contactpersoon stadslandbouw bij de gemeente en ondergetekende als lid van het team van meedenkende initiatieven en – sinds kort – als bestuurslid van Groen010. We zien voor het tijdschrift veel kansen tot samenwerking en bestendiging en hebben besloten om formeel samen te gaan werken.

Op korte termijn komt Groen010-bestuurslid en stadslandbouwveteraan Caroline Zeevat de redactie versterken, terwijl Rutger Henneman zich volledig op Groen010 gaat richten. Met Caroline gaan we ons inzetten om Stadslandbouwtijdschrift (dat al meer een jaar min of meer stil ligt) nieuw leven in te blazen.

We willen het Living Lab aangrijpen om – vaker en meer regelmatig dan nu het geval is – verslag te doen van wat er speelt in de stad. We verwachten dat Groen010 en het LivingLab010 daar de komende tijd een belangrijke aanjagende rol in zullen spelen.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties