ERGroeit 2016: De natuurlijke moestuin

0

Moestuinieren is niet makkelijk. Toch kun je met beperkte kennis en/of ervaring een heel eind komen. Tijdens deze workshop leer je een aantal basisprincipes uit de Permacultuur waarmee je jouw moestuin op een natuur en milieu vriendelijke manier productief en gezond kunt maken. Op korte termijn maar vooral op lange termijn. Tijdens de interactieve lezing is genoeg ruimte voor vragen.

Max de Corte is buurtmoestuinexpert en pionier in de Rotterdamse Permacultuur beweging: “Ik wil je eigen eten verbouwen voor iedereen toegankelijk maken en mensen kennis laten maken met een lange termijn manier van werken en denken volgens de principes van de Permacultuur (een integrale ontwerpmethode/filosofie geïnspireerd op (de kringloop van) de natuur).”

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties