Pop-up Restaurant Slaakhuys

0

2012Architecten serveert speciaal voor de Dag van de Architectuur op zaterdag 23 augustus vanaf 17.30u een diner en lezing op een bijzondere locatie: Het Slaakhuys.

Onder het genot van een diner, klaar gemaakt door en topkok en uitsluitend bereid met verse en wilde producten uit Rotterdam en omstreken, neemt Césare Peeren je mee in de ontwerpwereld van 2012Architecten. Césare (mede-initiatiefnemer van Eetbaar Rotterdam) weidt hierbij uit over de rol van voedsel in het ontwerp van de stad en de toepassing in de door 2012Architecten ontworpen projecten zoals Moes, Worm en het Stadskantoor.

Met de combinatie van een robuuste betonconstructie, decoratief metselwerk, geribde betonnen borstweringen en accenten in natuursteen en mozaïeksteentjes vormt het Slaakhuys een bijzonder decor voor dit eenmalige restaurant.

ZATERDAG 23 JUNI

Adres: Slaakhuys, Emantspad 5
OV: Metro A/B/C, halte Oostplein. Tram 21 halte Oostplein
Tijd: 17:30 uur
Toegang: € 35,00 (incl. diner en lezing)
Meer informatie: 2012Architecten

Reserveer hier voor het diner

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties