Koeien MET horens en ZONDER gele flappen

0

Koeien in de stad.
Naar mijn mening een belachelijk idee.
Dat neemt niet weg dat koeien bij Nederland horen.
Ondertussen weten onze kinderen(en vele volwassenen) niet meer dat koeien horens hebben en dat het dus geen stieren zijn, maar alweer 17 jaar hebben de koeien naast het feit dat velen geen horens meer dragen nu ook gele oorbellen in hun oren.
Het is dus wachten op een generatie die koeien alleen maar kent met deze gele flappen.

Maar als laatste der Mohikanen is er nog een klein groepje boeren (zie ook *) die zich hiertegen verzet. Uiteraard gaat de achtergrond van dit verzet verder dan alleen de esthetische kant van dit fenomeen. Meer informatie hierover en de mogelijkheid om een petitie te teken voor koeien zonder oormerken

http://www.koeienzonderoormerken.nl

Deze keer dus geen stadslandbouwbericht

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter