Wakker uit de winterslaap

0

Dit blog is de winter slapend door gekomen, maar staat – nu het groeiseizoen weer in zicht begint te komen – op punt van ontwaken. En ER zou ER zou niet zijn als we de winter niet dromend en broedend op nieuwe plannen hadden doorgebracht. Het afgelopen jaar waren er de ER-borrels en bijzondere evenementen zoals een mini-editie van het ER Film Festival (i.s.m. AFFR) in het voorjaar, rauwe melk op Rotterdamse Oogst na de zomer en de expertbijeenkomst voor woningbouwcorporaties in het najaar. Dit jaar pakken we de ER-borrels weer op en hebben we een mooi evenement voor een breed publiek in petto: ER Groeit – een kennisdag voor eetbaar groene initiatieven met workshops voor beginners en gevorderden. Hierover binnenkort meer.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter