Fruitbomen snoeien. Hoe doe je dat? – ERGroeit 2017

0

Van fruitbomen kan je pas echt de vruchten plukken als je ze goed verzorgd. Douwe Kappers leert je de juiste manier voor het snoeien van fruitbomen. Krijg antwoord op al je vragen: waar komen fruitbomen eigenlijk vandaan, hoe groeien ze, moet ik snoeien en waar, wanneer en hoe gaat dat dan? Kom langs ontdek de geheimen van de fruitboom!

Douwe Kappers is partner van Boomkroon, een (biologische) boomkwekerij met nadruk op teelt en verkoop van oude fruitrassen. Boomkroon geeft advies over snoei, onderhoud en aanleg van landschappelijke elementen (zoals haag, solitaire boom, poel, etc) met aandacht voor het bevorderen van de biodiversiteit. Ze dragen bij aan het behoud van oude fruitrassen en een mooi en zorgvuldig onderhouden landschap.

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties