Pop-up Greenery Show Park16Hoven

0

Op zaterdag a.s. vindt de feestelijke opening plaats door Wethouder Alexandra van Huffelen van de Pop-Up Greenery op Park 16Hoven, om 13.00 uur.

Deze Greenery wordt georganiseerd door Gina Kranendonk, de Pop-Up groencurator, in opdracht van de Gemeente Rotterdam. De Greenery laat zien hoe stad en platteland samenkomen in deze nieuwe wijk van Rotterdam.
Groene Kunst, Design & Proeverij op de bouwlocatie van Park16Hoven.
In de Kas van Park16Hoven van Leeuwenhoekhof Rotterdam! Kom gefermeteerde Rozen Procecco proeven, Wildpluksalads’s, Brandnetelscones met Boomschorsdip mmmmm.
o.a. met Het Geurherbarium, Martina Florians. Twitternest, de Mythe, ‘Taste Of Winter’ , Anouk Vogel, Nachtschade, Olphaert den Otter, Boomdesign Paul Vinken. High Tea Table, Daan den Houter. Insectenhotel, Floor Corelissen. Labyrint Chartres, Ine Van Druten. Saladtable, Jeroen van Rijn. Eendenhotels. Proeftuin, Marit Janse. Special de Eerste Rotterdamse Moespiramides van Ro-Bedrijf Groen en Inheemse bloemen van Gina Kranendonk. Of kom gewoon wandelen langs de langste Wilgenwand van Nederland!

Tijd: Zaterdag 18 juni 2011 om 13.oou

Plaats: Kas aan de Van Leeuwenhoekhof in Park16Hoven

Voor meer info zie de blog van Park16 Hoven

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties