Logo R’damse Oogst Festival
18 & 19 september, Heemraadsplein, Rotterdam
Rotterdamse Oogst Festival
Een cultureel culinair feest van boeren en buren.
Het Heemraadsplein verandert tijdens het Rotterdamse Oogst festival in een grootstedelijk boerenerf met een bonte mix van het beste en lekkerste dat regio en stad elkaar te bieden hebben. Ambachtelijke en biologische producten van boeren en smaakmakers uit de stad, (zoete) smaken uit de wereldkeuken, eetbelevenissen als het Rotterdamse Oogst Diner, verschillende smaak- en kookworkshops, oogstkunst en boerendesign. Toegang is gratis.

Illustratie
Met film (Made in Detroit) en borrel op vrijdagavond.
Een boeren-en burenmarkt met zo’n 40 kramen vol ambachtelijke en biologische producten uit stad en regio.
Smaken uit de Rotterdamse wereldkeuken in proeverijen (Rotterdams gedistilleerd in cafe Vanouds), workshops (pesto’s maken van onkruid met Caroline Zeevat) en demonstraties (amsoi pekelen, geheime kruidenmixen van Rotterdamse chefs).
Smaakvertellingen (Linda Roodenburg en veel meer) en diverse live muziekoptredens door jong Rotterdams talent.
Kunstenaars en vormgevers (De kleur van groente door Raw Color, Mobiele kruiden apotheek van Annechien Meier, realistisch boerderijkleurplaten van Christien Meindertsma).
Speciaal voor de kinderen: (Eefje Wentelteefje, Pluk en Proef, Melk een koe!) Zaterdagavond wordt het festival afgesloten met het eerste Rotterdamse Oogst diner.
Kijk voor het volledige programma op: www.rotterdamseoogst.nl
Het Rotterdamse Oogst Festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Delfshavense duiten (Deelgemeente Delfshaven), VSB Fonds, Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, DCMR, Stichting Volkskracht, Rabobank Rotterdam, Ministerie van LNV, Van Leeuwen Van Lignac, Rotterdam idee( SBAW) , Ondernemersvereniging Nieuwe Binnenweg, Rotterdam Festivals, Dienst Kunst en Cultuur Gemeente Rotterdam.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter