Agenda: aardbeienlifestyle en plattelandscultuur

0

Het is weer oogsttijd (geweest) en het culturele seizoen is begonnen dus er zijn veel activiteiten die we zo goed mogelijk proberen bij te houden in onze agenda. Deze week landt de Aardbeienacademie – een initiatief van aardbeienteler Jan Robben om met de thuisteler samen echt lekkere aardbeien te telen – in Rotterdam bij Pop Up Lab van Likehunters aan de Zwaanshals onder de naam Strawberry Jazz Drinks komende donderdag en vrijdag. Naast zijn teelttips gaat de Aardbeienacademie op zoek naar lifestyle partnerships.

Gelijktijdig vindt van donderdag tot zaterdag in TENT een reeks events rond myvillages.org plaats, een kunstenaarscollectief dat platteland als plek voor culturele productie als uitgangspunt neemt voor haar projecten. Op donderdag 27 oktober spreekt curator Huib Haje van der Werf met de kunstenaars en filosoof Maarten Doorman, vrijdag is er een excursie naar zaadteler Rijk Zwaan, zaterdag tijdens de Farmers Medley staan diverse kanten van het dorpse en boerenleven in de spotlight en zondag organiseert myvillages.org een feestelijke Dorpsbrunch, met een tafel vol dorpse etenswaren (met medewerking van Rotterdamse Oogst).

Missen we activiteiten? Laat het ons weten.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties