ERGroeit 2017

Poster_ERG17_WEBOp zaterdag 18 februari 2017 organiseerde Eetbaar Rotterdam de vijfde editie van stadslandbouwfestival ERGroeit, dé inspiratiedag voor stadsmensen die stadsboer willen worden.

Lees het verslag hier

Prijs: Voor €20,- doe je mee aan 3 workshops naar keuze, bezoek je de infomarkt en krijg je een heerlijke lokale lunch.

Locatie: Stadhoudersplein 35 (VMBO locatie Grafisch Lyceum) te Rotterdam

Tijd: Het programma loopt van 9.15 tot 15 uur

Koop je kaartje

Cross-overs
Deze jubileumeditie van ERGroeit staat in het teken van de cross-over. Inspiratie, kennisdeling en nieuwe ontmoetingen staan centraal. Leer als startende stadsagrariër van de meesters en raak als ervaren tuinder geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van landbouw.

Het programma
Volg drie workshops en leer alles om jouw eetbaar groen initiatief van groot tot klein te starten en te laten groeien. Je hebt de keuze uit meer dan twintig workshops. Van kippen houden in je stadstuin, strobaaltuinieren, het oprichten van een CSA van buurtmoestuinen, elektrische energie winnen uit planten tot vloggen als verdienmodel. Bekijk het workshopoverzicht >

Naast de workshops is er een uitgebreide informatiemarkt en geniet je van wat er groeit: een lunch van goede, lokale producten!

Aanmelden en locatie
Voorkom een lange wachtrij aan de deur en koop je kaartje online. Mocht je toch op de dag zelf een kaartje willen kopen, let er dan op dat we aan de deur alleen een contante betaling aannemen.

De inspiratiedag vindt plaats in het Grafisch Lyceum (VMBO locatie), aan het  Stadhoudersplein 35 te Rotterdam (waar Bergse Weg, Stadhoudersweg en Noorderhavenkade samenkomen). Deze locatie is op 10 minuten lopen van Centraal Station. Metrohalte Blijdorp ligt op 300 meter van de locatie.

ERGroeit gaat ook de wijk (en de regio) in!
Ook komend jaar zal ERGroeit haar workshopaanbod in de wijk en de regio aanbieden. Zie je als initiatief een workshop die je graag bij jou op de tuin zou laten geven? Dan zorgen wij dat dit gebeurt. Lees hier meer.

ERGroeit geeft inspiratie. Volg de website of Facebook voor updates over het vernieuwde aanbod van fantastische workshops dit jaar!

Meedoen, sponsoren of samenwerken?
Stuur ons een mail!

Voorgaande edities
ERGroeit 2013, ERGroeit 2014, ERGroeit 2015, ERGroeit 2016