ERGroeit gaat de wijk in!

Om te zorgen dat onze fantastische workshopgevers en hun kennis meer mensen bereiken, biedt ERGroeit de workshops van het festival ook in regio Zuid-Holland aan. Met steun van De Groene Motor kunnen we weer 6 workshops aan vrijwilligersorganisaties aanbieden. Daarnaast worden de workshops ook beschikbaar in andere steden (grofweg in een cirkel die Gouda, Dordrecht, Delft, Den Haag en Zoetermeer omvat).

Hoe werkt het?
Wil je ook een ERGroeit workshop bij jou op de tuin? Bekijk ons workshopaanbod. Zie je een workshop die je ook graag zou delen met de mensen op de tuin, dan kun je deze workshop bij ons bestellen. Wil je eerst de workshop zelf proberen? Kom dan naar ERGroeit 2017.

Na jouw keuze brengen wij je in contact met de workshophouder om een datum af te spreken. Wij betalen de workshopgever een basisvergoeding van €120,-. Jouw initiatief regelt een locatie, de koffie en thee.

Waar kan ik een workshop krijgen?
Met steun van De Groene Motor bieden we 6 workshops aan vrijwilligersorganisaties in de regio. We werken in Rotterdam en we zoeken nog samenwerking met andere zusterorganisaties om volgens het zelfde principe workshops in steden in de regio aan te bieden. Heb je als lokale verbindende organisatie interesse? Stuur ons een mail!

Wilt u ons steunen?
Wij zijn nog op zoek naar sponsoren. Wilt u als financier of sponsor bijdragen aan een groter bereik van ‘ERGroeit de wijk in’ (in de regio rond Rotterdam), door een bijdrage aan het festival en/of door cursussen bij ons af te nemen? Neem contact met ons op.