Maandag 22 juli: Film en discussie avond – Forest Gardening

0

Voedselbos en Forest Gardening zijn begrippen die steeds vaker worden genoemd in de wereld van de stadslandbouw. Enerzijds vanuit de permacultuurbeweging, anderszijds vanuit de hernieuwde discussie over openbaar (rand)stedelijk groen en de rol die zij kan spelen in de stad. Ter kennismaking en verdieping van het gedachtegoed achter de term forest garden organiseert het Rotterdam Forest Gardening Netwerk deze avond.

We beginnen de avond met een korte introductie van het Rotterdam Forest Gardening Netwerk gevolgd door de film: “Forest Gardening, Edible Landscapes, and Urban Permaculture” (Engelstalig en helaas niet ondertiteld). De film bestaat uit drie mini-documentaires die verschillende facetten van Forest Gardening belichten.
Na de film praten we verder over het fenomeen Voedselbos en de (on)mogelijkheden van Forest Gardening in een stadse omgeving als Rotterdam.

Toegang is gratis met een donatie mogelijkheid om de kosten van de locatie te dekken.
Aanmelden is gewenst: info@moestuinman.nl

Wat:          Film en discussie avond: Forest Gardening
Wanneer:   Maandag 22 juli om 19.30u (begin film 19.45u)
Waar:        Educatieve tuin De Enk (Enk 182, Rotterdam)
Info:           info@moestuinman.nl

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter